Водещи в програмата “Чиста страст”

 

Водещи в програмата “Чиста страст”:

Водещ 1 – Дейвид Кайл Фостър (Сезони 1-3)

FOSTER

Дейвид е продуцент и един от водещите на предаването “Чиста Страст”.

Преди 28 години, Бог избавя д-р Фостър от живот на сериозно робство от сексуални грехове и разочарования. Той е автор на книгата “Сексуално изцеление” – Библейско ръководство за намиране на свобода от сексуални грехове и разочарования и „Преобразяване в Неговия образ” – Скрити стъпки по пътя към Христоподобието.

Дейвид е работил като доцент в Богословската семинария в Асбъри, в Библейският институт в Хавай, в Епископалното училище за служители „Тринити”, Християнска гимназия и колеж „Логос” и във факултета на Института за лидери „Вагнер”.

Неговите статии често се публикуват в християнски издания и списания („Харизма”, „Нов човек”, „Рей”, „Крайъгълен камък” и др). Той често е канен в местни и национални телевизионни и радио програми („Шоуто на д-р Фил”, „Клуб 700”, „Часът на Кораловия риф” и др.)

Давид е ръкоположен в църква “Грейс” в Лейпърс Форк, Тенеси и живее в Нешвил, Тенеси.

Той е основател и директор на Мастъринг Лайф Министрис /Mastering Life Ministries/.

Можете да пишете на Дейвид чрез: www.MasteringLife.org.

Водещ  2 – Джейсън Грейвс (Сезон 3)

Jayson-intro-3webДжейсън Грейвс, магистър – “Брак и семейна терапия”, съпруг на Сюзън и баща на Села, е християнски психотерапевт, специалист по възстановяване от сексуални пристрастявания и нежелани хомосексуални влечения.

Той обича да помага на пациентите си чрез своя клиничен и личен опит като лице, което първо е възстановило себе си.
Роден и отраснал във Вашингтон, той получава магистърска степен по “Брак и семейна терапия” от Сиатълския Тихоокеански университет.
С богатия си опит, идващ от работата му в младежко служение, общност за психично здраве и служение сред мъжете, Джейсън с удоволствие работи със семейни двойки и младежи.

Неговото желание е да види хората, освободени от сексуалните си зависимости, нежеланите хомосексуални влечения и други форми на разрушаващи взаимоотношения чрез прошка, отговорност, вяра и чистота.

Той е основател и директор на Международното съветническо служение “Хийлинг фор дъ Соул” (Изцеление за душата) (www.healingforthesoul.org), фондацията “СоулХийлър”(Изцерител на душата), и пионер с първата си оригинална идея – „Телеконференция на групи за възстановяване” – за хора от цял свят, които търсят помощ: мъже, жени и родители на юноши, които се борят с хомосексуалите си влечения.
Джейсън е член на Международния Борд на директорите на Ексъдъс Интернешънъл, на Американската Асоциация за Християнски Съветници [AACC] и Обществото за подобряване на сексуалното здраве [SASH].

Наред с консултирането, което провежда с отделни хора, семейни двойки и групи за подкрепа, той с удоволствие говори по църквите в страната на мъжки групи и младежки събрания.

Джейсън работи като Национален директор на програмите към Ню Лайф Министри /служението “Нов живот”/ за всички интензивни курсове, наречени Менс Батъл /“Мъжки борби”/ (www.everymansbattle.com) и е основател и водещ на шоуто “Блейзинг Грейс” – ежеседмична радио програма, фокусирана върху сексуално наранените хора и тяхното възстановяване.

Сай Роджърс (Сезон 1)

Rogers_Sysmallcropped

Сай е считан за надарен международен говорител, всепризнат водещ на ток-шоу, звукооператор и пастор и е работил повече от две десетилетия в служение за пасторска грижа като специалист по сексуалността и свързаните с нея проблеми.

Неговите семинари и обучения са наддемонимационни и се провеждат на 6-те континента. Те са предназначени за широк спектър слушатели, в това число: конференции за лидери, обучение за съветничество, младежки фестивали и събрания само за мъже като Промис Кийпърс /Спазващи обещанието/.

Неговите прозрения и драматична житейска история са включвани както в редица международни медийни интервюта и статии (като Донъхю; Клуб 700; Добро утро, Австралия; Шоуто на Филип Адамс), така и в няколко книги, написани от автори като д-р Джеймс Кенеди (Изд. Томас Нелсън), Томас Траск (Изд. Zondervon) и Филип Бейкър (Изд. W & P).

През 1996 г., Списание “Християнството днес” избира Сай за един от “Над 50-те и обещаващи евангелски лидери под 40 години “.

През 2004 г. Сай става доцент в Кралския колеж в Ню Йорк Сити, често е канен като говорител в редица християнски университети и колежи.

Сай е женен от 1982 г., и заедно със семейството му са живели 7 години в Азия, където е бил един от 25-те пастири и част от динамичната англиканска църква – “Църквата на нашия Спасител” в Сингапур и почти 4 години в южната част на Тихия Океан, където неговото служение е било част от “Младежи за Христос” в Нова Зеландия.

Може да се свържете със Сай чрез: www.syrogers.com.

Кристин Снийринджър (Сезон 1)

Sneeringer_Christinesmallcropped

Кристин напуска живота си на лесбийка, за да последва Христос и сега служи като директор на служението “Достойни създания” към презвитерианската църква “Коръл Ридж”/Кораловия Риф/ във Форт Лодърдейл, Флорида.

“Достойни създания” е християнска организация, чиято цел е да достигне хомосексуалистите и е член на служението Ексъдъс Интернешънъл.

Кристин говори на конференции по целия свят за Божията сила, която преобразява хомосексуалистите и хора, които са били жертви на сексуално насилие в детството си.

Нейните статии се появяват в редица християнски списания като:
Cornerstone Magazine /списание “Крайъгълен камък”/ www.cornerstonemag.com/pages/show_page.asp?440
Campus Life (Училищен живот) www.christianitytoday.com/cl/2000/005/9.60.html )
Spirit Led Woman (Жена, водена от Святия Дух) www.spiritledwoman.com/display.php?id=7399

Може да се свържете с нея чрез: www.worthycreations.org

Алън Чембърс (Сезон 1)

Chambers_Alansmallweb

Алън Чембърс е президент на Ексъдъс Интърнешънъл.

Решението, което е взел преди повече от 15 години, да се откаже от хомосексуализма му дава невероятно разбиране по този въпрос, тъй като той се сблъсква с проблемите в културата и общественото мнение, които обграждат тази трудна тема в църквите, колежите и различни обществени места по целия свят.

Алън е интервюиран в множество телевизионни и радио предавания и печатни издания в цяла Северна Америка и Европа, в това число списанията “Уърлд”/Свят/ и “Тайм” /Време/, 20/20 на Ей БИ СИ, Найтлайн и Добро утро, Америка и ЕМ ЕС ЕН БИ СИ /MSNBC/ на Бюканън и Прес.

В списание “Харизма” той е описан като един от най-големите християнски лидери, които представляват бъдещето на американската църква.

Първата книга на Алън за това как евангелската църква може да достигне хомосексуалистите с истина и дръзновена любов е публикувана през септември 2006 година.
Тя е озаглавена “Божията благодат и хомосексуалистите около нас: Как да достигнеш до сърцата на мъжете и жените хомосексуалисти в твоето обкръжение”

Алън и съпругата му, Лесли, живеят в Орландо, Флорида и са щастливи родители на син и дъщеря.

Може да се свържете с Алън чрез www.Exodus.to.